Bohuš Matuš Svatba : 726y3a4mysurmm : Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní:

Bohuš Matuš Svatba : 726y3a4mysurmm : Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní:. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Bohuš matuš splní své partnerce lucii další přání. Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. „budeme se brát v krtkově světě v horních měcholupech.

Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. Útočí s ní na lucernu. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. Contact bohuš matuš on messenger.

Rzpnusdv0jl5jm
Rzpnusdv0jl5jm from zivotvcesku.cz
Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Ve středu odpoledne si známý český zpěvák bohuš matuš (47) vzal za ženu čerstvě plnoletou lucii palkaninovou (18). Dnes odpoledne se vzali v rodinném parku krtkův svět v praze. Bohuš matuš do toho praštil! Veselku prý mají komplet gratis! Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní:

Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze.

Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. V médiích se ale více probíral jeho vztah s nezletilou lucií palkaninovou, se kterou měl dítě ještě předtím než dosáhla plnoletosti. A absolonová zaplatila za hornu dluhy Náš hlas je v souznění. Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. Pár, který dělí věkový rozdíl 30 let, stvrdí svou lásku svatbou. V anketě český slavík 2003 se dokonce umístil na třetím místě. Nové partnerce lucii je čerstvých šetnáct let a matuš s ní nyní plánuje svatbu! Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Později, v roce 1989 se vyučil kominíkem. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Svatba jako dárek k narozeninám:

Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl. Trochu schizofrenní změny nálad zpěváka opravdu působí všelijak. Просмотров 162 тыс.3 года назад. Upload here ∧ jump back to top ∧. Července 2019 bohuš matuš s lucinkou:

Yz0binzvpjmp4m
Yz0binzvpjmp4m from g.denik.cz
Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Contact bohuš matuš on messenger. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl. Dnes odpoledne se vzali v rodinném parku krtkův svět v praze. Na veselce chtěl mít původně bohuš matuš a lucie palkaninová na 50 hostů, vládní opatření. O 30 let starší bohuš matuš jí slíbil, že si ji vezme v den jejích osmnáctých narozenin.

Července 2019 bohuš matuš s lucinkou:

Pro svou přítelkyni lucku a maminku jejich. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Bohuš matuš do toho praštil! Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba. Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Července 2019 bohuš matuš s lucinkou: Bohuš matuš splní své partnerce lucii další přání. Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. O 30 let starší bohuš matuš jí slíbil, že si ji vezme v den jejích osmnáctých narozenin.

Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. A absolonová zaplatila za hornu dluhy

Bohus Matus A Lucinka Musela Lhat O Veku Dnes Planuji Kafe Cz
Bohus Matus A Lucinka Musela Lhat O Veku Dnes Planuji Kafe Cz from g.denik.cz
Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého kamaráda, podnikatele josefa roušala, kterému park patří. Července 2019 bohuš matuš s lucinkou: Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl. Celý článek najdete na webu nasehvezdy.cz.

Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka.

„budeme se brát v krtkově světě v horních měcholupech. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Jsou to tři měsíce, co se bohuš matuš (47) stal tatínkem, a už plánuje další velkou událost ve svém životě. Trochu schizofrenní změny nálad zpěváka opravdu působí všelijak. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Got anymore bohus matus feet pictures? Contact bohuš matuš on messenger. Bohuš matuš prožívá svůj velký den. Svatba zpěváka a lucie se konala v den 18. Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. Růžová byla nejen malá natálka, ale i dort a květinová výzdoba. Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu. Ve středu odpoledne si známý český zpěvák bohuš matuš (47) vzal za ženu čerstvě plnoletou lucii palkaninovou (18).

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook